CATALIN
PREDOIU

Politica îţi poate da din când în când satisfacţii şi onoruri, dar pentru un om iubitor de ţară şi conştient de răspunderile sale, politica este un şir neîntrerupt de griji şi jertfe, un drum pe care eşti sortit să culegi mai multă nedreptate decât răsplată.

I.C. Bratianu

Carieră publică

Demnități publice

h

Proiecte legislative principale

Activitate diplomatică

Puterea justitiei si justitia puterii – discursuri, interviuri, analize, pamflete

Il cunosc pe Catalin Predoiu, de multi ani, ca pe un european convins si pasionat. Colaborarea cu el a fost intotdeauna consistenta si bazata pe incredere. In calitatea sa de ministru al Justitiei, i-am apreciat in mod deosebit hotararea cu care a abordat importante reforme ale dreptului procedural civil si penal. El a stabilit standarde pe calea unui sistem de justitie mai bun. Mi-as dori sa se intample asta si in prezent. Pentru ca atunci Romania se va imbunatati in fiecare zi.

Gunther Krichbaum

presedinte al comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german

Reconstrucția guvernării, reconstrucția țării, pas cu pas către România lucrului bine făcut

Documentul politic de față se dorește a fi un pas important pe care Partidul Național Liberal îl face în direcția indicată de cetățeni în 16 noiembrie 2014. Programul nostru izvorăște din proiectul de țară votat de cetățenii români și are ca scop realizarea acestuia.

Guvernul format de Partidul Național Liberal își va asuma o nouă calitate a serviciilor publice esențiale ale statului. Educația și cercetarea, sănătatea și demografia, economia și justiția, politica externă și de securitate vor fi modelate astfel încât modernizarea statului să devină o realitate în serviciul cetățeanului. Modernitatea nu este un scop în sine, ci o provocare și un mijloc pentru a oferi cetățenilor condițiile împlinirii într-o societate liberă și deschisă, servită de un stat care îi respectă și este respectat în lume, pentru că este democratic, drept, prosper, puternic.

l

Articole de Opinie

Întrebări și interpelări parlamentare

Arhiva Foto

Arhiva Video

Aboneaza-te la noutati